Een bedrijfsfeest organiseren is een geweldige manier om je collega’s beter te leren kennen en om momenten te vieren. Een goed bedrijfsfeest is echter niet gemakkelijk. Je hebt vaak verschillende soort personen in je team met verschillende interesses. In dit artikel worden een aantal tips gegeven om een geweldig bedrijfsfeest te organiseren. Denk aan het kopen van helium tanks, het bezoeken van een concert of het bezoeken van een escape room.

Helium tanks voor het opblazen van ballonnen
Helium tanks zijn een goede manier om meer sfeer te brengen aan je bedrijfsfeest. Zo kunnen ballonnen je kantoor omtoveren tot een feestlocatie. Mensen krijgen direct zin om er een leuke dag/avond te maken. Helium tanks zijn online verkrijgbaar bij meerdere feestwinkels. Partywinkel.nl is de grootste in de verkoop van helium tanks. Zo kan je een tank kopen voor 30 ballonnen, maar ook één voor 50 ballonen. Daarnaast zijn deze tanks ook leverbaar met ballonnen, waardoor je verder geen omkijken meer hebt naar het decoreren van het feest en opblazen van ballonnen. Het is ook leuk om een bedrijfsfeest op kantoor te combineren met een themafeest. Denk bijvoorbeeld aan een gabber-, Halloween- of Sjonnie en Anita feest. Leuke ideeën wat voor collega’s meteen het ijs breekt om er een fantastische avond van te maken.

Het bezoeken van een concert
Je kan er ook voor kiezen om een bedrijfsfeest te organiseren op een externe locatie. Bijvoorbeeld door het bezoeken van een festival of concert. Het is hierbij goed om te inventariseren naar wat soort muziek je collega’s luisteren. Hierdoor kan je een keuze maken van verschillende concerten of de werknemers zelfs een concert laten kiezen. Vrienden van Amstel is een feest waarbij er veel verschillend artiesten uit Nederland komen zingen. Bij zo’n feest is er voor ieder wat wils. Uiteraard kan je ook voor een festival kiezen om te bezoeken. Het ligt er maar net aan waar je collega’s de voorkeur aan geven.

Escape room heel populair
Sinds een aantal jaren is het mogelijk om op verschillende plekken in Nederland een Escape room te doen. Hiermee moet er door middel van het oplossen van puzzels en het doen van opdrachten uit een kamer kunnen worden gekropen. Hoe sneller je dit doet, hoe beter. Hierdoor kan je  er een wedstrijdje van maken welke groep er het snelst uit de escape room is en deze mensen een prijs geven. Competitie vinden veel mensen prettig en kan de sfeer ten goede komen. (niet altijd natuurlijk).

Een geweldig bedrijfsfeest organiseren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zo kan je het op kantoor zelf houden, maar ook op externe locaties, zoals het bezoeken van een concert of een escape room. Wel is het belangrijk om te inventariseren wat je collega’s leuk vinden om te doen. Een bedrijfsfeest organiseren moet natuurlijk wel iets zijn wat iedereen van het team leuk vindt.